Hesabım
    Show TV'nin Yeni Dizisi Fabrika Kızı'ndan İlk Fragman!

    Yaz dizileri bir bir yüzünü gösteriyor...

    Show'un yaz ekranı için hazırlıkları ardı arkası kesilmeden devam ediyor! Haziran ayında yayınlanması beklenen dizilerine bir yenisini daha ekleyen kanal, bu yaz sezonunda oldukça iddialı.

    Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni yapımın ismi Fabrika Kızı. Başrollerinde İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk, Burak Satıbol ve Tuğçe Karaoğlan’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Sercan Çiçekoğlu ile Engin Acuner, senaristliğini Gökhan Horzum ve yönetmenliğini de Hakan Arslan üstleniyor.

    Dizinin konusu ise şöyle: Her zaman için el üstünde tutulmuş olan Aylin (Fulya Zenginer), kariyerinde yükselmeyi beklerken işten kovulmuş ve evlenmeyi beklerkense terk edilmiştir. Her şey bitti dediği anda, bir telefon hayatını değiştirecektir. Yıllardır görmediği babasından İstanbul'daki bir fabrikanın miras kaldığını öğrenen Aylin, hayatını düzene sokmak için umutlanmıştır. Mirasla arasındaki tek engelse Ferhat'tır (İsmail Demirci).

    Fabrika Kızı'nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanını sizlerle paylaşıyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top