Hesabım
    Beren Saat Kösem Sultan mı Oluyor?

    Star'da başlayacak Kösem Sultan dizisinden bomba gibi haberler...

    Yayınlandığı döneme damga vuran, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ses getiren Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi TİMS Production'ın yeni dizi projesi Kösem Sultan'dan haberler var!

    Aylardır başrol oyuncuları arayışı devam eden ve Eylül ayında Star'da başlayacak olan dizi, son çıkan haberlere göre Kösem Sultan'ını ve Safiye Sultan'ını buldu. Milliyet'in haberine göre, Haseki Mahpeyker Kösem Valide Sultan'ı, bir süredir televizyona ara vermiş olan başarılı oyuncu Beren Saat canlandıracak. Güzel oyuncu, İntikam dizisi bittikten sonraki sezonda yeni dizi çekmemişti.

    İlk sezonun önemli isimlerinden olacağı tahmin edilen Safiye Sultan rolüyse, Hülya Avşar'a emanet. Yine son çıkan haberlere göre, Avşar yapımcı Timur Savcı ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar'a bu rol için teklif götürüldüğü ancak oyuncunun geri çevirdiği açıklanmıştı...

    Kösem Sultan'ı kısa bir tanıtım videosu ile tanıtan Star ve TİMS Production, Kösem Sultan'ın 14 yaşındaki halini fragmanda izlediğimiz Güneş Nezihe Şensoy canlandırıyor. 

    Ancak belirtmeliyiz ki, bu duyumlar henüz yapım şirketi tarafından resmi olarak onaylanmadı. Birkaç gün içinde resmi açıklamaların da gelmesini bekliyoruz, takipte kalın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top