Hesabım
    Game of Thrones Sezon Finalinden Cersei Sahnelerinin Ayrıntıları

    Lena Headey'in vücut dublöründen açıklamalar!

    Sürpriz bozan! Son bölümü izlemediyseniz lütfen okumayın!

    Ardı ardına izleyici rekorları, sansasyonel açıklamalar, büyük sürpriz bozanlar ve de neredeyse 1 senelik ara derken, efsane dizi Game of Thrones daha çok konuşulacağa benziyor! 

    Sezonun son bölümünde, High Sparrow tarafından "Utanç Yürüyüşü" ile cezalandırılan ve dakikalar boyunca çıplak bir halde sözlü ve fiziksel tacize uğrayarak King's Landing sokaklarında yürütülen Lena Headey'in canlandırdığı Cersei karakterinin vücut dublörü ortaya çıktı!

    Rebecca Van Cleave isimli aktrist binlerce aday arasından, Lena Headey'in vücut dublörlüğünü kapmış. Cesur aktrist, "Yüzlerce insan tarafından çevrili halde, üzerime yiyecekler atılırken yürümek, aklıma asla gelmeyecek bir deneyimdi. Hayatımda yaptığım en zor ama en iyi şeydi." sözleriyle tecrübesini Entertainment Weekly'ye aktardı. 3 gün süren çekimler boyunca, Lena Headey'in kendisine çok yardımcı olduğunu ve sahnenin tamamını izlediğinde çok duygulandığını da ayrıca belirtiyor.

    Lena Headey, tamamen Cersei'nin duygusal çöküntüsüne, ruh haline ve yüzündeki mimiklere odaklanmak istediği için bir vücut ikizi kullanmak istediğini açıkladı. Yürüyüş boyunca çıplaklıktan çok, sahnenin duygu yoğunluğunu ekrana yansıtmak istemiş.

    Headey'in başı ile Van Cleave'in vücudunun montajlanmasıyla hazırlanan dakikalarca süren "Utanç Yürüyüşü" sahnesi, dizinin en rahatsız edici, en etkileyici anlarından biri olarak hafızalarımıza kazındı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top