Hesabım
    Kalbim Ege'de Kaldı Yarın Akşam Başlıyor!

    Kanal D'nin merakla beklenen yaz dizisi 24 Haziran Çarşamba akşamı ekrana merhaba diyecek...

    Kanal D'nin zengin oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çeken yeni yaz dizisi Kalbim Ege'de Kaldı, ekranlardaki yerini almak için saat sayıyor!

    Alper SaldıranOya UnustasıEren HacısalihoğluCelile ToyonŞerif ErolAslı Omağ, Emine Kürük, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan, Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla GöksünOnur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe ve Yiğit Gültekin’in kadrosunda yer aldığı dizi, 24 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

    Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömer Uğur ile Eray Koçak'ın oturduğu ve senaristliğini Gül Abus Semerci'nin üstlendiği Kalbim Ege'de Kaldı'nın çekimleri İzmir'de yapıldı.

    Merakla beklenen dizinin konusu ise şöyle: Iraz Nine, 1970 yılındaki Gediz Depreminden sonra iki kız çocuğu evlat edinir. Evlat edindiği çocukları köyden iki delikanlı ile evlenir ancak bacanakların arası para meselesi yüzünden açılır. Aileler birbirine düşman kesilince Iraz Nine bu duruma el koymaya karar verir. Iraz Nine, iki düşman ailenin çocukları olan Mustafa ve Zeliş'i evlendirerek hem aileleri bir araya getirecek hem de onlara mirasını bırakacaktır. Eğer boşanmaya kalkarlarsa da miras elden gidecektir. İki inatçı genç birbirlerini türlü oyunlarla boşanmaya ikna etmeye çalışırken, köye gelen Yaman Eryaman yüzünden işler karışır. Zeliş ve Yaman arasında başlayan aşk sebebiyle, Mustafa gerçek duygularını keşfedecek ve Zeliş'i geri kazanmaya çalışacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top