Hesabım
    The Walking Dead Birası Alır Mıydınız?

    Sevilen dizi adına resmi özel üretim bira mı yapılıyor?

    AMC'nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead, hem konusu hem de özel efektleriyle tüm ilgiyi üzerine toplarken, şimdi de "kan portakalı" tadındaki birasıyla damaklarda izini bırakacak!

    Geçtiğimiz günlerde The Walking Dead'in Twitter hesabından duyurduğu, thewalkingdead.com, comicbook.com, nerdist.com gibi internet sitelerinde de haberinin yapıldığı üzere, resmi The Walking Dead birası için çalışmalar başladığını söyleniyor!

    Thewalkingdead.com'da yer alan habere/iddiaya göre, Terrapin Beer Co., Red India Pale Ale ile kan portakalı aromasının karışımından oluşan, The Walking Dead dizisine özel bir bira serisi için kolları sıvamış. Ancak, Twitter'dan sorulan "Ne zaman ve nerede satışa çıkacak?" sorusuna, proje henüz çok erken aşamada cevabı verildi.

    Henüz oldukça başlangıç aşamasında olan bu esprili iş, dizinin hayranlarını çok mutlu edecek gibi görünüyor. Özel seri bira ile ilgili ayrıntılar pek ortada değil, ne zaman ve nerede satışa sunulur belirsiz. Bira gerçekten çıkacak mı, bekleyip göreceğiz... Detaylar gelirse paylaşmaya devam edeceğiz!

    Bu arada geçtiğimiz sene, Dock Street Brewing'in de The Walking Dead temalı özel seri bir bira piyasaya çıkarmış olduğunu kenara not düşelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top