Hesabım
    Sarah Wayne Callies Prison Break'in Yeniden Çekimine Dönecek mi?

    Oyuncu, TVLine'a açıklamada bulundu.

    Prison Break dizisinin seneler sonra yeniden çekilme kararı dünyayı ayağa kaldırdı desek yeridir...

    2005-2009 yılları arasında yayınlanan Fox'un unutulmaz draması Prison Break, yeniden çekilir mi çekilmez mi derken, nihayet resmi haberi duyurmuştu. 10 bölümlük mini dizi olarak geri geleceği kesinleşen dizinin kardeşleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'in de yeniden rol alacağı bildirilmişti.

    Prison Break'in devam serisi nasıl olur şimdilik bilinmez ancak büyük bir merakla beklediğimiz bir gerçek... Peki, Michael Scofield'i bile -bir şekilde- diziye döndürecek olan senaristler Sarah Wayne Callies'in canlandırdığı Sara karakterini de geri döndürür mü merak konusu...

    Television Critics Association etkinliğine katılan ve şimdilerde USA Network'ün yeni dizisi Colony'nin hazırlığını sürdüren Sarah Wayne Callies, Prison Break hakkında TVLine'a konuştu. Habere göre, Sarah Wayne Callies, henüz kimsenin kendisiyle bu konuyu konuşmadığını ancak Sara ve Michael'ın hikayesini devam ettirmenin bir yolu bulunursa ve yeni dizisinin yapımcıları da izin verirse, Prison Break'in devam serisine dönmek istediğini açıkladı. 

    Dizinin dönüş tarihiyle ilgili bir kesinlik yok, dolayısıyla her an her şey olabilir. Sizce, Sarah Wayne Callies de diziye geri dönmeli mi?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top