Hesabım
    Aslan Kral Televizyona Uyarlanıyor!

    Çocukluğumuzun en unutulmaz filmi, Disney Junior ekranlarında çizgi dizi oluyor!

    Çocukluğumuzun en unutulmaz filmi, hatta ilk filmi... Aradan ne kadar uzun zamanlar geçerse geçsin, Aslan Kral'ın yeri hepimizin gönlünde ayrı! Bir neslin Simba'yla beraber göz yaşı döktüğü efsane film, yeni nesiller için format değiştirerek geri dönüyor!

    Variety'nin haberine göre, Disney Channel'da The Lion Guard: Return of the Roar ismiyle, Kasım ayında 1 saatlik televizyon filmi olarak açılış yapacak olan devam serisi, daha sonra The Lion Guard adıyla Disney Junior'da çizgi dizi olarak hayatına devam edecek! 2016 yılı içinde (Ocak ayı olması planlanıyor) yayınlanması planlanan dizi, Simba'nın oğlu Kion'un ve onun arkadaşlarının maceralarını merkezine alacak. 

    James Earl Jones ve Ernie Sabella'nın, yeniden karşılacağımız söylenen Mufasa ve Pumbaa'nın seslendirmesine geri döneceği belirtildi. Ayrıca, Rob Lowe Simba'nın sesi, Max Charles da Kion'un sesi olacak. 

    Bu arada, 1 saatlik televizyon filmi olacak The Lion Guard: Return of the Roar'dan ilk klip de yayınlandı. Diziye dair de birkaç fikir edinmek için buyurunuz...

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top