Hesabım
    Jane The Virgin'in Yerli Uyarlaması mı Geliyor?

    Söylentiler dolanıyor... Olur mu dersiniz?

    CW kanalının sevilen komedi dizisi Jane the Virgin'in yakaladığı başarı malum... Başrol oyuncusu Gina Rodriguez'e bir adet Altın Küre dahi getiren dizi, hayatında hiç cinsel ilişkiye girmemiş genç bir kadının beklenmedik bir şekilde hamile kalmasının hikayesini konu ediniyor.

    2. sezonuyla ekranlara geri dönecek olan dizinin yerli adaptasyonunun çekilme ihtimali bir süredir konuşuluyordu... Son çıkan haberlere göre, MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği uyarlama dizi Kanal D ekranlarına gelecek... İsmi şimdilik "Aşka Gebe" olarak duyurulan yapımdan henüz resmi bir açıklama ve onay gelmediğini ekleyelim.

    Yine son çıkan haberlere göre, Hande Ataizi, Işıl Yücesoy ve Kara Para Aşk dizisinde rol almış olan genç oyuncu Damla Colbay'ın uyarlama dizinin kadrosunda yer alacağı konuşuluyor. Hatta Hande Ataizi Instagram hesabından şöyle bir fotoğraf paylaştı:

    Yeni sezonda Kanal D de basliycak yeni dizimiz için sezon tanıtımını çektik.TBWA Prodüksiyonu çalışanlarına cok tesekkur ederim.Hersey cok profesyonel ve dört dörtlüktü 👊🏼Pek yakında kanal D ekranlarında sizlerleyim💓😀 @tbwaistanbul @roomtr @denizmarsan #damlacorlu#MEDYAPİM

    Hande Ataizi (@handeataizi) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Not: Dizinin ismi ve oyuncu kadrosu çıkan haberlerin söylenti olabileceğini, resmi açıklamayı beklemek gerektiğini eklemek isteriz...

    Kaynaklar: ranini.tv, dizihaber.tv, dizimedya.net

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top