Hesabım
    Agents of SHIELD'ın Muhtemel Spin-Off'unda Son Durum Ne?

    ABC'nin pilot bölüm sipariş ettiği söyleniyor...

    ABC'nin Marvel evreninde geçen dizisi Agents of SHIELD'ın yakaladığı başarı ortada... Hal böyle olunca, sevilen dizinin spin-off'unu çekme söylentileri de dolanıyordu. Hatta Nisan ayında, bu muhtemel spin-off'ta Adrianne Palicki (Bobbi Morse) ve Nick Blood'ın (Lance Hunter) başrol oynayacağı haberleri gelmişti. 

    Bu haber dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırmışken, Mayıs ayının ortasında kanal başkanı SHIELD'ın spin-off projesinin şimdilik rafa kalktığı duyurmuştu. Anlaşılan bu karar çok da kalıcı olmamış, çünkü, Variety'nin haberine göre ABC spin-off diziden pilot bölüm sipariş edecekmiş!

    Agents of SHIELD'ın yapımcıları Jeffrey Bell ve Paul Zbyszewski'nin, ismi şu an "Marvel's Most Wanted" olarak geçen projenin yaratıcılığını, senaryo yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlenecekleri söyleniyor. Adrianne Palicki ve Nick Blood'ın yine başrolde olacağı dizinin, bir spin-off'tan ziyade Mockingbird ve Hunter'a odaklanan kendi başına ayrı bir hikaye olacağı da iddialar arasında. Şimdilik gelişim aşamasında olan projenin akıbeti ne olur bilemiyoruz... Bekleyip göreceğiz.

    Bu arada, Agents of SHIELD 29 Eylül'de 3. sezonuyla geri dönecek...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top