Hesabım
    How I Met Your Dad’in Senaryosu Sızdı

    Kim kimdir?

    How I Met Your Mother’ın bayrağını devralacak olan How I Met Your Dad’in senaryosu internete sızdı. Spin-off olarak değerlendirilen How I Met Your Dad’in kadrosu daha önce kesinleşmiş ve izleyicilerle paylaşılmıştı. Sızan senaryo sayesinde karakterlerin detayları ortaya çıkmış oldu. Karşınızda başrollerinde Greta Gerwig, Tiya Sircar, Andrew Santino, Drew Tarver ve Andres Holm’u izleyeceğimiz dizinin senaryosundan öğrendiklerimiz…

    • Ana karakterimiz Sally, bir seneden kısa bir sure evli kaldığı eşi Gavin’den ayrılıp erkek kardeşi Danny’nin yanına taşınır. Misafir odasında kalmayı bekleyen Sally, kendini Danny ve kocası Todd’un evlat edinecekleri çocukları için hazırladıkları bebek odasında bulur.
    • Dizinin Barney Stinson’ı olmaya hazırlanan Juliet, Sally’nin en yakın arkadaşıdır ve ona IT elemanı olan Frank’i ayarlar. Frank ile bir araya gelen Sally, abartılı bir şekilde seksi olmaya çalıştığı için buluşma oldukça garip geçer. Yemek sırasında Frank panik atak geçirir.
    • Buluşmanın etkisiyle Sally eski kocası ile barışmak için konuşmaya gider ama ikili ayrılığın daha iyi bir seçenek olduğuna karar verir. Dizinin sonunda ise tüm ekip gelecek günler için bir barda kadeh kaldırır. 
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top