Hesabım
    Merakla beklenen “Vatanım Sensin” İçin Geri Sayım Başladı!

    Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yeni dizisi başlıyor...

    Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı dönem dizisi “Vatanım Sensin” için geri sayım başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmenler Yağmur-Durul Taylan oturuyor.

    Türkiye’nin ve İzmir’in yaşadığı işgal günlerini anlatacak dizi 1918'in İzmir'inde geçecek. Halit Ergenç, Cevat isminde vatansever bir askeri, Bergüzar Korel, savaş döneminde Cevat'ın çocuklarına kol kanat geren anne Azize’yi, Onur Saylak ise karşı kuvvetlerde olan ve Azize'ye âşık olan bir askeri canlandırıyor.

    Merakla beklenen dizi O 3 Medya yapımcılığında gerçekleşirken, dizinin çekimleri ise İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir’de devam ediyor.

    Dizide Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in ve Onur Saylak‘ın yanı sıra Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka, Hakan Salınmış gibi isimler de yer alıyor.

    Oyuncu kadrosu kadar hikâyesi ve atmosferi ile de dikkat çeken dizinin sanat grubu, yoğun ve titiz bir çalışma yürüterek 1900’lerin Selanik ve İzmir’ini adeta yeniden kurdu. Ekip, Selanik, İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi hikâyenin geçtiği mekânları dönemin mimarisine uygun olarak yeniden inşa etti. Esir düşen şehrin kahramanlarının tutulduğu bir hapishane, binlerce yaralı askerin olduğu bir hastane, işgalcilerin karargâhı gibi özel mekanlar dikkat çekenler arasında.

    Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ve tutkulu bir aşkın, savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesini anlatacak yeni dizi Vatanım Sensin, çok yakında Kanal D ekranlarında!

    Kaynak: Hürriyet

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top