Hesabım
    Minik Kalpler İçerde!

    İçerde'nin kalbi minik kalplerle atıyor..

    Ay Yapım'ın fenomen dizisi İçerde, televizyonlarda estirdiği fırtınanın yanı sıra, örnek bir sosyal sorumluluk projesine de imza atarak, sektöre öncülük ediyor. İçerde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) ile birlikte desteğe ihtiyacı olan çocuklara kapsamlı bir rehabilitasyon merkezi açmak için kolları sıvıyor.

    İçerde dizisinin ana karakterlerinden Melek ve Mert'in sokaklarda büyürken yaşadıkları, dizide izlerken bir hikaye gibi gelse de, bu ve benzeri hikayeler gerçekten yaşanıyor ve Türkiye'de binlerce çocuğun desteğe ihtiyacı var. Senaryosunda da bu gerçeğe dikkat çekmeyi başaran İçerde'nin şimdi büyük bir hedefi var: Tekirdağ’da MİKA-DER ve İçerde Rehabilitasyon Spor Merkezi’ni açmak! Bu hayal gerçekleşirse, yüzlerce çocuk geleceğe güvenle bakabilecek.

    Kampanyaya, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Gözde Kansu, Yıldıray Şahinler ve diğer İçerde oyuncuları katılıyor.  

    İçerde’nin önayak olduğu kampanya, dizinin sezon finali ile birlikte sona erecek. O zamana kadar hedeflenen bağış miktarına ulaşılırsa, Tekirdağ’da kurulacak rehabilitasyon merkezi, pek çok çocuğa ışık olacak. Gereken miktarın toplanması için bir internet sitesi açıldı: www.minikkalplericerde.com

     Kampanyaya destek olmak için, siz de tüm operatörlerden 5145’e 10 TL değerinde bir SMS atabilirsiniz.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top