Hesabım
    TRT Ev Sineması’nda Bu Hafta ‘Son Kuşlar’!

    TRT Ev Sineması keyfi sürüyor...

    TRT'nin Türk Sineması’na yeni soluk getiren "TRT Ev Sineması" kuşağı TRT1 ekranında tüm hızıyla devam ediyor. Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağında bu hafta drama türündeki ‘Son Kuşlar’ adlı film ekrana gelecek.

    Bekir, İstanbul'da kendi işyerini işleten bir esnaftır. Fakat şehir hayatı pek çok insan gibi onu da bunaltmıştır. Çalışma temposuna ara vermek için tatile memleketine gitmeye karar verir. Yegane arzusu ava çıkarak rahatlamaktır. Fakat köyüne vardığında dönemin av mevsimi olmadığına dair köydekiler onu uyarır. Dahası onlara göre bu mevsimde av yapmak uğursuzluk demektir. Üstelik köye ayak bastığında terslikler peşini bırakmaz. Köydekiler yaşanan tüm olumsuzlukları Bekir´in köye gelişine bağlamışlardır. Ormandan gelen her silah sesi onlar için başka bir felaketin habercisidir...

    Bünyamin Duranoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Bedir Afşin oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Şahverdi Ali Eren, Sencar Sağdıç, Fatma Öney, Fatih Sönmez ve Turgay Atalay gibi isimler yer alıyor.

    Film, bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranında izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top