Hesabım
    Girlboss Çok Yakında Netflix'te

    İlk sezon tüm bölümleri ile 21 Nisan'da!

    Nasty Gal giyim markasının yaratıcısı Sophia Amoruso'nun kaleme aldığı, haftalarca New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer alan aynı adlı kitap Girlboss'tan uyarlanan bir yükseliş hikayesini anlatan dizi, baharın müjdecisi Nisan ayının, Netflix izleyicilerine hediyesi. 

    21 Nisan'da sezonun 13 bölümüyle izlenebilecek olan Girlboss'un başrolünde, son olarak Under The Dome, The Secret Circle gibi dizilerde izlediğimiz Britt Robertson yer alıyor. Robertson'a kadroda Ellie Reed, Alphonso McAuley, Johnny Simmons ve Dean Norris eşlik ediyorlar.

    Charlize Theron'un da yapımcıları arasında yer aldığı Girlboss, hayatını idame ettirmek için eBay üzerinden vintage giysiler satmaya başlayan ve 28 yaşına geldiğinde kendini bir moda imparatorluğunun başında bulan Sophia Amoruso'nun ilham verici hikayesini anlatıyor. 

    Girlboss'un ilk sezon tüm bölümlerini 21 Nisan'da Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

    Girlboss ve bunun gibi diğer orijinal Netflix yapımlarına ulaşmak için, yalnızca arama çubuğuna "Netflix" yazmanız gerektiğini ve sıralanan binlerce saatlik içeriğe bu tek arama ile ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top