Hesabım
    Santa Clarita Diet’in İkinci Sezonu Onaylandı

    Güzel haber geldi

    Başrolünde ünlü oyuncular Drew Barrymore ve Timothy Olyphant’ı izlediğimiz yeni sezonun başarılı dizilerinden Santa Clarita Diet’ten beklenen haber geldi. Hammond çifti 2018’de ikinci sezonuyla ekranlarda olacağı açıklandı. Çekimleri önümüzdeki yaz başlayacak yeni sezon şerefine, diziden bir de kısa video yayınlandı.

    Dizi; Kaliforniya’da emlakçılık yapan Joel ve Sheila çiftinin sıkıcı hayatlarının ölüm ve yaşam kavramı etrafında değişmesini konu alıyor. Netflix’te yayınlanan yapımda Barrymore ve Olyphant’ın yanı sıra Liv Hewson ile Skylar Gisondo’yu izliyoruz.

    Santa Clarita Diet’ı istediğiniz zaman izlemek için ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? Netflix’i yanınızda götürün. Kısa süre önce eklenen indirme özelliği sayesinde sevdiğiniz birçok programı artık Netflix’le yanınızda götürebilirsiniz. İzlediğiniz dizinin bir sonraki bölümünü ya da toplu taşımada size eşlik etmesini istediğiniz Netflix belgeselleri ve filmlerini wifi bağlantısı ile telefonunuza ya da tabletinize indirin. Hareket halinde de izleme keyfini çıkarın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top