Hesabım
    Türk Dizileri Hırvatların Yeni Gözdesi

    Hırvatistan’ın en çok izlenen TV kanalı Nova TV’nin temsilcileri, geçtiğimiz günlerde Türk dizilerini incelemek üzere İstanbul’a geldi.

    Türk dizilerinin namı Ortadoğu'da almış başını gitmişken, dünyanın diğer ülkelerinde de ses getirmeye devam ediyor. Son olarak Hırvatistan'ın radarına giren dizilerimiz, ülkenin en çok izlenen tv kanalı olan Nova TV'nin temsilcilerini ülkemize getirdi. 

    Dünyanın 50’den fazla ülkesinin yanı sıra, Hırvatistan’ın en çok izlenen kanalı Nova TV’de de iki sezondur yayınlanan ve reyting rekorları kıran Paramparça’nın yapımcısı Endemol Shine Türkiye’nin diğer dizileri Evlat Kokusu ve Dayan Yüreğim’in setinde misafir olan Hırvat ekip, yönetmenlerle ve oyuncularla bir araya geldi.  Yaklaşık 1 hafta süreyle İstanbul’da kalan Hırvat TV ekibi bir çok ülkede reyting rekorları kıran Türk dizileriyle ilgili olarak ‘Türk dizilerinin başarısının altında yatan disiplini görmek için setleri ziyaret ettik. Bizim adımıza çok verimli bir seyahat oldu. İleriki günlerde ortak yapımlara imza atmayı çok isteriz” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top