Hesabım
    HBO'dan Prenses Diana Belgeseli Geliyor!

    HBO resmi duyuruyu yaptı..

    HBO bu yılın sonlarında Prenses Diana hakkında resmi bir belgesel yayınlanacağını duyurdu. Diana 20 yıl önce Ağustos ayında elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. 

    Belgeselin yapımını üstlenen Oxford Film and Television'dan alınan bilgiye göre; hazırlanan belgeselde Diana'nın iki oğlu Cambridge Dükü Prens William ve Prens Harry ile yapılan röportajlar yer alacak. İkili, annelerinin hayatlarını nasıl şekillendirdiğinden başlayarak, bir figür olarak da Prenses Diana'nın kamuya mal olmuş kişilğini kendi bakış açılarından anlatacaklar. Ayrıca Prenses'in hayatında kilit rolü olan ve ölümünden bu yana röportaj vermemiş olan bazı isimler de belgeselde yer alacak.  

    Belgeselin yapımcılarından Nick Kent, "Prenses Diana'yı şimdiye kadar hiç görmediğiniz bir açıdan, onu en iyi tanıyan iki insanın gözünden izleyeceksiniz." dedi. HBO'nun Prenses Diana belgeselinin yanı sıra geçtiğimiz Şubat ayında ABC de, Lady Di'nin ölümünün 20. yılına özel, iki bölüm halinde yayınlanacak özel bir program hazırlığında olduğunu duyurmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top