Hesabım
    UnREAL Hayranlarını Üzen Haber!

    Takvimde değişiklik var

    Televizyonun ekranlara yansıyan ışıltılı dünyasının gerçekliğini yansıtan UnREAL’dan hayal kırıklığı yaratan bir açıklama geldi. 2016’nın Ağustos ayında ikinci sezon finalini yapan dizinin, yeni bölümlerinin beklenildiği gibi bu yaz değil; 2018’te yayınlanacağı açıklandı.

    Açıklama yapımın başrolünde izlediğimiz Constance Zimmer tarafından Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Oyuncu, Shiri Appleby ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına: “Hayranlarımıza… Üçüncü sezon için dayanmaya devam edin. UnREAL 2018’in ilk yarısında yayınlanacak.” notunu düştü.

    UnREAL’in merakla beklenen üçüncü sezonunda kurmaca yapımın, 2015’in En İyi Programı unvanını kazandıktan sonra nasıl 2016’nın En Kötü Programı’na dönüştüğünü ve sonuçlarını izleyeceğiz. Hemen kadroya Master of Sex’ten tanıdığımız Caitlin FitzGerald’ın, Everlasting’in ilk ‘suitress’i Selena rolüyle katıldığını ekleyelim. Üçüncü sezon onayını geçtiğimiz yıl alan UnREAL’in bu kadar gecikmesinin altında yatan neden ise hala gizemini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top