Hesabım
    Misfits’in Amerikan Uyarlaması Onayı Kaptı!

    Aynı hikaye yeni karakterler

    Bitti sanılan, dönmez bilinen bir yapımın daha ekranlarda arzı endam etmesine hazır mısınız? Bir İngiliz dizisi olarak ünü dünya çapında yayılan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen Misfits’in Amerikan uyarlaması Freeform tarafından satın alındı.

    Karakterleri tamamen birbirinden farklı bir grup kamu görevini tamamlayan gencin, gizemli bir doğa olayı sonrasında süper güçler edinmesini konu alan Misfits’in uyarlamasının senaryosunu iZombie ve Veronica Mars gibi yapımlardan tanıdığımız Diane Ruggiero-Wright kaleme alacak. Dünyayla pek ilgilenmeyen parti kızı Alicia rolünde Sirens’tan Ashleigh Lathrop, yetenekli bir atlet iken kariyeri tepetaklak giden Curtis rolünde Tre Hall, hiçbir şeyi ciddiye almamasıyla ün salan Nathan rolünde Nurse Jackie’den Jake Cannavale, kavga çıkarmaktan çekinmeyen Kelly rolünde ise Orphan Black’ten tanıdığımız Allie MacDonald yer alacak.

    Misfits’in orijinalinin yaratıcısı Howard Overman’ın da yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top