Hesabım
    Unbreakable Kimmy Schmidt Dördüncü Sezon Onayını Aldı

    Netflix’ten haber geldi

    Netflix’in yeri pek de sağlam gözükmeyen yapımı Unbreakable Kimmy Schmidt ekranlara tutunmaya devam ediyor. Kanaldan gelen resmi açıklamaya göre dizi, dördüncü sezon onayını kaptı.

    Geçtiğimiz ay 13 bölümlük üçüncü sezonu yayınlanan yapım, Tina Fey ve Robert Carlock tarafından yaratıldı. İlk olarak NBC için geliştirilen dizi daha sonradan Netflix’e transfer oldu. 11 Emmy adaylığından ikisini kazanan Unbreakable Kimmy Schmidt, 15 yıl boyunca bir bodrumda yaşamak zorunda bırakılan Kimmy’nin yeniden hayata adapte olmaya çalışmasını konu alıyor. Üçüncü sezonda Jon Hamm, Maya Rudolph ve Laura Dern gibi ünlü oyuncuların dizide arzı endam ettiğini ekleyelim.

    Unbreakable Kimmy Schmidt’in yeni sezonunu hemen anında izlemek ister misiniz? Netflix’i yanınızda götürün. Kısa süre önce eklenen indirme özelliği sayesinde sevdiğiniz birçok programı artık Netflix’le yanınızda götürebilirsiniz. İzlediğiniz dizinin bir sonraki bölümünü ya da toplu taşımada size eşlik etmesini istediğiniz Netflix belgeselleri ve filmlerini wifi bağlantısı ile telefonunuza ya da tabletinize indirin. Hareket halinde de izleme keyfini çıkarın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top