Hesabım
    Quantico’dan Ayrılık Haberi!

    Yeni gelişmeler, yeni vedalar…

    Reytingler konusunda pek de yüzü gülmeyen ABC dizisi Quantico’dan beklenmedik bir haber geldi. Birinci ve ikinci sezonda ikiz kardeşler Nimah ve Raina Amin’i canlandıran Yasmine Al Massri, yeni bölümlerde yer almayacağını açıkladı. Oyuncu üzen haberi Instagram hesabı üzerinden verdi ve “Nima ve Reina’yı Quantico’nun en sevilen karakterlerinden biri haline getiren dünyanın her yerinden herkese destekleri ve sevgileri için teşekkür ederim. Veda etme zamanı geldi.” notunu düştü. Massri’nin neden kadrodan ayrıldığı ise bilinmiyor.

    Başrollerinde Priyanka Chopra ve Alex Parrish’in yer aldığı Quantico, FBI ajanı olmaya hazırlanan bir grup insanın yaşadıklarını konu alıyor. Hemen belirtelim henüz ne zaman ekranlara döneceği belli olmayan yapımın yoluna yeni bir showrunner’la devam edeceği, dizinin yaratıcısı Joshua Safran’ın pozisyonundan ayrılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bu değişikliğin hikayenin gidişatına nasıl yansıyacağını ise zaman gösterecek. 

    Thank u for your love and support from all around the world that made Nima and Reina one of the fans favorite characters on #quantico #quanticoabc #nimareina #twins .. time to say good bye 👋

    Yasmine Al Massri (@jazmasri)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top