Hesabım
    Sophie Turner, Sansa Stark’ın İntikamı Hakkında Konuştu

    Yeni sezonda neler olacak?

    Dikkat! Bu yazı Game Of Thrones’un altıncı sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz, okumamanızı tavsiye ederiz.

    Altıncı sezonun en kilit karakterlerinden birine dönüşen ve atacağı adımı merakla beklediğimiz Sansa Stark hakkında Sophie Turner’ın da söyleyecekleri var. Uzun zamandır yolu gözlenen yedinci sezonla ilgili konuşan oyuncu, Time’a verdiği röportajda karakterinin ilk kez öldürme hissini tattıktan sonra çok değiştiğini söyledi.

    Turner röportajında şöyle konuştu: “Etrafındaki insanları düşündüğüm zaman Sansa’nın sıyrılmayı başarıp başaramayacağını çok merak ediyorum. Aslında 13 yaşndan beri ailesiyle birlikte değil ve etrafındakilerden çok şey öğrendi. Onlardan öğrendikleri sayesinde bu kadar ihanet ve intikam dolu bir dünyada ayakta kalmayı başardı. İlerleyen bölümlerde sendeleyip sendemeyeceğini merak ediyorum. Hayatta kalmak ve ailesini yeniden görebilmek için çok savaştı. Bu amaç sayesinde yoluna devam etti. Bu durum biraz değişecek gibi duruyor. 13 yaşından beri düşmanlarıyla karşı karşıya, düşmanın değişmesi onun için önemli değil.”

    Hemen hatırlatalım Game Of Thrones’un yeni bölümü 17 Temmuz Pazartesi gecesi saat 04.00’te Amerika yayınıyla aynı anda Digiturk ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top