Hesabım
    Drake’i The Handmaid’s Tale’de Mi Göreceğiz?

    Dedikodu kazanı kaynasın

    Televizyonun en ilginç konuk oyunculuklarından birine şahit olmaya hazır mısınız? Yayınlandığı günden beri harika eleştiriler alan The Handmaid’s Tale’in uyarlandığı aynı isimli kitabın yazarı Margaret Atwood, Drake’in diziye konuk olabileceğini söyledi.

    Boston Review’e konuşan yazar, “The Handmaid’s Tale’in ikinci sezonuna gelse eğlenceli olmaz mıydı? Dizinin showrunner’ı Bruce Miller’ın kulağına bu fikri fısıldadım, neler yapabileceğimize bakacağız. Diziyi Toronto’da çekiyoruz, belki Drake sete uğramak isteyebilir. Drake ile tanışmadım ama tanışan arkadaşlarım var. Düşünün ne kadar yaşlıyım. Artık popüler insanların gittiği partilere gitmiyorum. Dürüst olmak gerekirse hiçbir partiye gitmiyorum.” dedi.

    Genelde böyle dedikodu olarak başlayan bir projenin gerçekleştiğini göz önüne alırsak, The Handmaid’s Tale’de Drake’i görme olasılığımız olduğunu söyleyebiliriz. Hemen ekleyelim, dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Fakat yeni bölümlerle ilgili bildiğimiz tek şey Elisabeth Moss’un yanı sıra Alexis Bledel de yapımda yer almaya devam edecek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top