Hesabım
    Coen Kardeşler Buster Scruggs Ekibini Tamamlıyor!

    Western antolojisi TV serisinin her bölümü farklı bir hikaye anlatacak...

    Coen Kardeşler, yeni yapımları Western antolojisi TV serisi için ekibi bir araya getirmeye başladı. Pilot bölümün detayları yakın zamanda basına duyurulan seri 6 parçadan oluşacak, her bölüm kendine özgü farklı bir hikaye anlatacak ve farklı karakterlerden oluşacak. "The Ballad of Buster Scruggs" serisinde Coen Kardeşler kariyerlerinde ilk defa bir TV serisinin hem yazarlığını hem de yönetmenliğini gerçekleştirmiş olacak. Daha önce FX’in Fargo’sunda yapımcılar arasında adı geçen Coen’lerin yaratıcı kısımda bir etkileri olmamıştı.

    Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan The Ballad of Buster Scruggs'ın oyuncu kadrosunda Tim Blake Nelson, James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly, Stephen Root ve Ralph Ineson gibi isimler imzayı atma noktasına geldi. James Franco, Stephen Root ve Ralph Ineson “Near Algodones” isimli bölümde bir arada olacak. Bölümde banka soygunu ve çeşitli suçlara karışan bir adamın hikayesi anlatılacak. “The Gal Who Got Rattled” isimli bölümün başrolünde ise Zoe Kazan yer alacak. Bölüm Oregon Trail yolunda seyahat eden bir adam ve kadının hikayesini konu alıyor. Tyne Daly ise “The Mortal Remains” adlı bölümde yer alacak.

    True GritNo Country For Old Men gibi yapımlara imza atan Ethan ve Joel Coen kardeşlerin kendilerine özgü eşsiz bakış açısıyla şekillenecek olan seri Western meraklıları için ilginç bir tecrübe olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top