Hesabım
    Jodie Whittaker Yeni Rolü Hakkında Konuştu

    Bir ilk gerçekleşiyor

    Ve sonunda beklenen oldu! Uzun zamandır 13. Doktor’un kim olacağı ve artık değişiklik vaktinin geldiği konuşuluyordu. Gelen yorumlar karşısında sesiz kalmayan dizinin yapım ekibi, ilk kadın Doktor’un Jodie Whittaker tarafından canlandırılacağı açıkladı.

    Uzunca bir süre hakkında tartışmaların devam edeceği Whittaker, yeni rolü hakkında konuştu. BBC’ye verdiği röportajda oyuncu, “Öncellikle dizinin hayranlarının benim cinsiyetim yüzünden korkmalarını istemediğimi söylemek istiyorum. Bu gerçekten heyecanlı bir zaman ve Doctor Who değişimin heyecanlı tarafını temsil ediyor. Bir feminist, bir kadın, bir oyuncu, bir insan, kendiyle sürekli yarışan ve ona verilenden daha fazlasını yapmaya kendini adayan biri olarak bu yaşadıklarım mükemmel. Harika hissediyorum. Dizinin hayranları çok fazla değişim yaşadılar. Bu sadece yeni bir değişim, korkulması gereken bir değişim değil.” dedi.

    Hemen hatırlatalım, daha önce Broadchurch’te izlediğimiz Jodie Whittaker bu rolü Tilda Swinton ve Phoebe Waller-Bridge gibi isimlerin elinden almayı başardı.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top