Hesabım
    Hawaii Five-0 Kaybettiği Oyuncuların Ardından Kadrosuna 2 Yeni İsim Ekledi!

    Geçtiğimiz haftalarda iki ana rol oyuncusunu kaybeden Hawaii Five-0 kadrosunda yeni isimler.

    CBS'in 8 sezondur sevilerek izlenen polisiye dizisi Hawaii Five-0 geçtiğimiz haftalarda büyük bir ayrılık yaşadı. Dizinin başladığı günden beri neredeyse her bölümde yer alan Grace Park ve Daniel Dae Kim, sekiz sezonun ardından Hawaii Five-0 ile vedalaştı. 

    Ian Anthony Dale yardımcı oyunculuktan ana roller arasına yükselirken Meaghan Rath ve Beulah Koale de kadroya eklenen isimler oldu. İkinci sezondan bu yana dizide yer alan Ian Anthony Dale'in canlandırdığı Adam Noshimuri, Grace Park'ın canlandırdığı Kono ile beşinci sezonda evlenmişti. Kono'nun yokluğunun nasıl işleneceği ve Dale'in karakteri üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merak konusu. 

    The Wrap'in haberine göre Being Human oyuncusu Meaghan Rath seriye Polis Akademisi'nden atıldığı için bir otelde can kurtaranlık yapan Tani Rey olarak katılacak. Rath aynı zamanda 4 sezondur düzenli olarak polisiye/dram dizisi Rogue da yer alıyordu..

    Yeni Zellandalı aktör Beulah Koale ise ülkesine hizmet etmekten yeni dönmüş ve iş bulmak için McGarrett'a gitmiş bir deniz komandosu olan Junior Reigns'i canlandıracak. Kaole daha çok Yeni Zellanda'da kısa film projelerinde yer almasından dolayı seyirci tarafından tanınmıyor. Bu da onun kendisini göstermesi için bir şans. Ancak Kaole'nin tek şansı değil. Zira kendisi gelecek biyografi filmi Thank You For Your Service'de de rol alacak.

    Grace Park ve Daniel Dae Kim'in diziden ayrılma sebeplerinin ödemelerle ilgili sürtüşmelerden kaynalandığı söyleniyor. Dizinin sıkı takipçileri tarafından oldukça sevilen bu iki karakterin ayrılığı dizide büyük bir boşluk yaratacağa benziyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top