Hesabım
    Yepyeni FOX Dizisinin Ayrıntıları Paylaşıldı

    Erkan Petekkaya başrolde…

    Yazın bittiğini yavaş yavaş gösteren emarelerden biri de televizyon dünyasındaki hareketlilik… Kanallar tüm gücüyle sezona hazırlanırken bir bir yeni dizi haberleri gelmeye devam ediyor. FOX; çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan, başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in paylaştığı dizisinin detaylarını paylaştı.

    2017’nin son aylarında yayınlanmaya başlayacak olan ve henüz ismi belli olmayan dizinin yapımcılığını, yurt dışında da başarılara imza atan Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures üstlenirken; senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler kaleme alıyor.

    Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapımda Rutkay Aziz, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Serdar Orçin gibi isimleri de izleyeceğiz. Dizinin konusuyla ilgili bilinen tek ayrıntı; Petekkaya’nın uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş istihbarat ajanını canlandıracağı. Aksiyon dozu yüksek olması beklenen yapımdan ilerleyen günlerde daha çok haber gelmesini bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top