Hesabım
    Vikings'e Yeni Sezon Onayı!

    Altıncı sezona dair ilk detaylar

    2013’te Ragnar Lothbrok’un yolculuğuyla başlayan Vikings, aksiyon dolu hikayesiyle bir sezon daha ekranları süsleyecek. History yetkilileri, 29 Kasım'da beşinci sezon prömiyerini yapmaya hazırlanan hit dizi için altıncı sezonun müjdesini verirken prodüksiyona dair birkaç detayı da duyurdu. Buna göre altıncı sezon 20 bölümden oluşacak ve iki parça halinde yayınlanacak. Prodüksiyon çalışmalarıysa bu sonbaharda İrlanda'da başlıyor.

    Yeni sezona dair ilk heyecan uyandırıcı detay, oyuncu kadrosuna ünlü Rus aktör Danila Kozlovsky’nin eklenmesi oldu. Danila Kozlovsky, 10. yüzyılda Rus halkına hükmeden Prens Oleg Novgorod, nam-ı diğer Oleg The Prophet, rolünde karşımıza çıkacak. Ayrıca Lagertha karekterine hayat veren Kanadalı aktris Katheryn Winnick'in ilk kez yönetmen koltuğuna geçip yeni sezondan bir bölümü yöneteceği de haberler arasında.

    History Programlama başkan yardımcısı Eli Lehrer, hikayenin İngiltere'deki ilk isyanlarla başlayıp çetin savaşlara kadar evrildiğini ve şimdi artık Ragnar Lothbrok'un çocuklarının, bilinen dünyayı keşfedip fethetmelerinin öyküsünü izleyeceğimizi belirtti. Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Michael Hirst de beş yıllık Vikings yapım sürecini zevkli ve ayrıcalıklı bir işbirliği olarak nitelendirirken büyük ve beklenmedik bir keşif yaratacak olan altıncı sezon için hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top