Hesabım
    Jim Carrey Ekranlara Geri Dönüyor

    Oscar ödüllü bonus'u Michel Gondry de cabası

    Truman Show, Sil Baştan ve nice kültleşmiş komedi filmiyle, bir dönemin en popüler yüzlerinden olan ancak uzun bir süredir beyazperdeyle ve ekranla arasına mesafe koyan Jim Carrey, yeni bir dizi projesi için Showtime ile el sıkıştı. 

    Televizyondaki başrol kariyerini 90'lı yıllarda yer aldığı In Living Color'la kapatmış olan Carrey, yirmi yıla yakın bir aranın ardından, Kidding isimli komedi dizisinde başkarakter Jeff'i canlandıracak. Diğer bir adıyla Mr. Pickles, çocuklar için televizyon ikonlarından biridir; aynı zamanda da milyarlarca dolarlık bir imparatorluğun başındadır. Ancak aile hayatında sorunların patlak vermesiyle büyük bir krizi idare etmesi gerekir.

    Kidding'in yönetmen koltuğunda, ünlü oyuncunun Sil Baştan'da birlikte çalıştığı yönetmen Michel Gondry oturuyor. Pilot bölümün senaryosu Weeds ve I’m Dying Up Here'la tanınan Dave Holstein tarafından yazılıyor. Holstein aynı zamanda showrunner olarak da görev yapacak. Yürütücü yapımcı tarafında ise Carrey ve Gondry'nin yanı sıra Jason Bateman, Raffi Adlan, Jim Garavente ve  Michael Aguilar var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top