Hesabım
    Watchmen Uyarlamasıyla İlgili Sürpriz Gelişme

    Müjdemizi isteriz

    Son iki yıldır HBO'nun grafik roman Watchmen'i ekrana uyarlamak istediği, hatta dizi için de 2009 yapımı beyazperde uyarlamasının arkasındaki isim Zack Snyder ile anlaştığı haberleri dolaşımdaydı. Ancak projenin detaylarıyla ilgili bir netlik söz konusu değildi. Ta ki The Leftovers'ın yaratıcısı Damon Lindelof kişisel Instagram hesabından aşağıdaki görseli paylaşana dek...

    Bir süredir HBO'da adı açıklanmayan bir proje üzerinde çalıştığı söylenen Lindelof, dün gece Instagram hesabından, toplantı masası üzerinde duran bir kupanın fotoğrafını "Day One" (Birinci Gün) başlığıyla paylaştı. Watchmen hayranlarının hatırlayacağı üzere fotoğraftaki kupa süperkahramanlıktan emekli ilk Night Owl'a verilen ödülün aynısı.

    DC Comics'in 1986-1987 yılları arasında yayınladığı grafik roman, dünya çapında bir milyondan fazla satıldı ve Time'ın En İyi 100 Roman listesine giren tek grafik roman olmayı başardı. Watchmen, Soğuk Savaş döneminde, Amerika'da süperkahramanların tarih yazdığı alternatif bir dünyada geçiyor ve hikaye, emekli bir kahramanın öldürülmesinin ardından, eski ekip arkadaşlarının yeniden bir araya gelip cinayeti çözmeye karar vermesiyle başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top