Hesabım
    Diane Kruger'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Hedy Lamarr'ın hayatı dizi oluyor

    © BORDE-MOREAU / BESTIMAGE

    Hollywood Reporter'ın özel haberine göre ünlü aktris Diane Kruger, yeni bir mini dizi için Straight Up Films ile anlaşmaya vardı.

    Heyecan verici proje ünlü oyuncu ve mucit Hedy Lamarr'ın hikayesini televizyona taşıyacak ve Richard Rhodes imzalı Hedy’s Folly: The Life and Breakthrough Inventions of Hedy Lamarr, The Most Beautiful Woman in the World adlı kitaptan uyarlanacak. Kruger hem oyuncu hem de yapımcı sıfatlarıyla yapımdaki yerini alacak. Bir dönemin en ünlü yıldızlarından olan sıradışı Hedy Lamarr, aynı zamanda günümüzde kablosuz internet ağı ve bluetooth olarak kullandığımız teknojilerin de mucidi. 

    Dizinin yürütücü yapımcıları arasında Gene Kelly, Rose Ganguzza, orijnal eserin yazarı Richard Rhodes ile bilim ve teknloji organizasyonu Alfred P. Sloan Vakfı var. Aynı zamanda Google da geliştirme sürecini destekleyecek.

    Diane Kruger ekranda en son 2014'te The Bridge dizisinde görünmüştü. Beyazperdede ise bu yıl Fatih Akın imzalı In the Fade filminde boy gösteren Alman aktris, filmin prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top