Hesabım
    ​Amazon Birbirinden İddialı 3 Farklı Diziyle Geliyor!

    Bilimkurguya doyacaksınız

    Sektörde ağırlığını hissettirmeye başlayan online yayın platformu Amazon, üç yeni büyük bütçeli drama için düğmeye bastı. Platform yakın zamanda bilimkurgu türündeki Ringworld, çizgi romandan uyarlanacak Lazarus, kült roman uyarlaması Snow Crash için hazırlıklara koyuldu.

    Yapımlardan ilki, Ringworld, Larry Niven’ın 1970 tarihli bilimkurgu kitapları serisinden uyarlanıyor. Prodüksiyonu MGM ile ortaklaşa yürütülecek olan dizi, uzak bir gelecekte geçecek; 200. yaşına basan Louis Gridley Wu'nun hikayesini ekrana yansıtacak. Sürdüğü hayattan sıkılmış olan Louis, bir yolculukta görev alma teklifini kabul eder. Böylece genç bir kadın ve iki uzaylıyla birlilte, bilinen evrenin ötesindeki Ringworld'e yapacağı sıradışı yolculuğu başlamış olur.

    Greg Rucka'nın imzasını taşıyan çizgi romandan uyarlanacak olan Lazarus, dünya topraklarının 16 parçaya bölündüğü ve birbirinden güçlü 16 aile tarafından derebeylikle yönetildiği bir gelecekte geçiyor. Bu distopik gelecekte aileler arasında stratejik güç savaşları devam ederken kullanabilecekleri en önemli kozları, her birinin kendi tek kişilik ölüm mangası Lazarus'una sahip olmalarıdır.

    Neal Stephenson’ın kült romanından yola çıkan bilimkurgu Snow Crash'in öyküsü, geleceğin Amerikasında hayat buluyor. Pizzacıda çalışan genç Hiro, Metaverse adlı gerçeklikte savaşçı bir prens olarak hüküm sürer. Ancak tüm sistemleri saran yeni bir bilgisayar virüsü ortaya çıkar ve tüm hackerları ortadan kaldırır. Hiro artık bu kötücül güce karşı tek başına mücadele etmek zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top