Hesabım
    Spielberg İmzalı 'Amazing Stories' Apple Tarafından Uyarlanıyor

    Apple geliyor

    Bir süredir gündemde olan söylentiler kesinlik kazandı: Apple, Steven Spielberg imzalı Amazing Stories'in yapımı için kolları sıvadı. Variety'nin doğruladığı habere göre Spielberg'in Amblin Television şirketine ait kült bilimkurgu serisi, Apple tarafından yeniden ekrana uyarlanıyor. 

    1985-87 yılları arasında NBC kanalında yayınlanan orijinal seri iki sezon sürmüş ve toplam 12 dalda Emmy ödülüne aday gösterilip bunlardan beşini kazanmayı başarmıştı. Spielberg ise dizinin ortak yaratıcısı olmanın yanı sıra ilk sezonun iki bölümünde yönetmen koltuğuna geçmişti. 

    Apple, Amblin Television ve Universal TV arasında yapılan anlaşmaya göre dizinin ilk on bölümünün siparişi verilirken yürütücü yapımcılık tarafında Bryan Fuller'a Darryl Frank ve Justin Falvey eşlik edecek. Dizinin prömiyer tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmadığı gibi Apple'ın yayınlanan ilk dizisi olup olmayacağı da henüz belirsiz. 

    Amazing Stories, rekabetin günden güne kızıştığı dizi piyasasına sağlam bir giriş yapmak istediği bilinen Apple'ın bu yolda attığı önemli adımlardan biri olarak göze çarpıyor. Apple'ın uzun zaman önce dizi için teklif verdiği bilinirken harekete geçtiği diğer projeler arasında, sonunda Netflix'e yar olan One Flew Over the Cuckoo's Nest'in devam projesi "Ratched" ile Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston ikilisinin yer aldığı sabah şovu dizisi de vardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top