Hesabım
    '​Roswell' Geri Dönüyor

    Olaylar Roswell kasabasında geçiyor

    2000'li yılların başında dört sezon boyunca izleyici karşısına çıkan Roswell ekranlara geri dönüyor. The CW tarafından yapımı gerçekleşecek dizi, orijinali gibi Melinda Metz'in kaleme aldığı Roswell High adlı kitap serisinden uyarlanacak. 

    Carina Adly MacKenzie'nin senarist ve yürütücü yapımcı olduğu projede Justin Falvey, Darryl Frank, Lawrence Bender ve Kevin Kelly Brown da yürütücü yapımcı olarak yer alıyorlar. Prodüksiyon ise Amblin Television, Bender Brown Productions ve Warner Bros. Television işbirliğinde gerçekleşecek. 

    Dizinin hikayesi, New Mexico'daki doğduğu şehre, Roswell'e, geri dönmek zorunda kalan bir genç kızın, eski sevgilisiyle karşılaşmasıyla ve onun aslında dünya dışı bir canlı olduğunu keşfetmesiyle başlıyor. Artık bu sırrı bilen iki kişi vardır ve zamanlarının çoğunu birlikte geçirirler. Ancak devletin, dünyada bir uzaylının yaşadığını öğrenmesiyle her şey alt üst olur. 

    Orijinal Roswell serisinin ilk iki sezonu 1999-2001 yılları arasında şimdinin The CW'si olan The WB kanalında izleyiciyle buluşurken sonraki iki sezonu UPN'de yayınlandı. Dizi Shiri Appleby, Katherine Heigl ve Colin Hanks gibi dönemin genç yüzlerinin tanınmasını sağladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top