Hesabım
    Netflix Almanya Dizisi 'Dogs of Berlin’in Yapımına Başladı

    Geri sayım başlasın

    Netflix, 2018'de tüm dünyaya aynı anda servis edeceği Almanya'daki ikinci orijinal dizisi Dogs of Berlin'in yapımına başladı. On bölümden oluşan dizinin çekimleri Berlin'de gerçekleştirilecek. 

    Dogs of Berlin konu olarak, Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanacak uluslararası maçın bir gece öncesinde öldürülen Türk-Alman futbol yıldızının cinayetini konu alıyor. Christian Alvart'ın yöneteceği dizide Felix Kramer ve Fahri Yardım, Berlin'indeki karanlık suçlara karşı savaşan iki sıradışı polis memurunu canlandıracaklar. Oyuncu kadrosunda ayrıca Katharina Schüttler, Anna Maria Mühe, Katrin Sass, Hannah Herzsprung, Antonio Wannek ve Constantin von Jascheroff gibi isimler var.

    Netflix'in uluslararası orijinal yapımlar sorumlusu Erik Barmack diziyi "hız, tempo ve gerilimin yanı sıra duygusal öğeleri de içinde barındıran gerçek bir Netflix yapımı" olarak tanımladı. Syrreal Entertainment ekibinden Sigi Kamml Netflix'in kendilerine, hikaye anlatımı konusunda sınırsız özgürlük tanıdığını belirtirken yönetmen Alvart hikayeyi, "eşsiz ve oldukça karmaşık karakterleri bir araya getiren, yenilikçi bir hikaye" olarak nitelendirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top