Hesabım
    Kevin Spacey 'House of Cards' Kadrosundan Uzaklaştırıldı

    Netflix ve MRC'den farklı açıklamalar var

    Cinsel taciz iddialarının ardından House of Cards başrolü ve yürütücü yapımcısı Kevin Spacey'nin dizideki yerinin askıya alındığı açıklandı. Skandal iddia ortaya atıldığı günden bu yana Netflix ile yapım şirketi Media Rights Capital ilk kez farklı açıklamalarda bulundular. 

    Netflix'ten yapılan açıklamada Kevin Spacey'nin dizide yer almaya devam etmesi halinde Netflix'in House of Cards'la yollarını ayıracağı kesin bir dille vurgulandı. Platform ayrıca Spacey'nin başrolünde yer aldığı Gore filminden de çekildiğini açıkladı.

    Media Rights Capital ise açıklamasında Spacey'nin sette de uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddialarını incelemeye devam ettiklerini, bu süreçte de oyuncunun rolünün askıya alındığını belirtti.

    Aktör Anthony Rapp'in 14 yaşındayken Spacey'nin tacizine uğradığını açıklamasının ardından geçtiğimiz salı dizinin altıncı sezon çekimleri durdurulmuştu. Perşembe günü ajansı CAA ve metin yazarı Staci Wolfe, Spacey ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. House of Cards'ın ilk sezon çekimleri esnasında sette Spacey'nin hareketlerinden rahatsız olan bir ekip üyesinin şikayette bulunduğu ve sorunun o dönem çözüldüğü ortaya çıkmıştı. Cuma ise Scotland Yard tarafndan, Londra'da bir erkek oyuncuyu taciz ettiği iddiasıyla bir soruşturma açıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top