Hesabım
    Constantine ve Legends of Tomorrow'un Yolları Kesişiyor

    Kamera arkasından ilk görsel geldi

    Legends of Tomorrow'un showrunner'ı Marc Guggenheim, Twitter hesabından paylaştığı görselle, dizinin üçüncü sezonuna konuk olacak popüler karakter John Constantine'nin ilk görüntüsünü paylaştı. Matt Ryan'ın canlandırdığı Constantine karakteri böylelikle Arrow evrenine ikinci kez misafir oluyor.

    John Constantine, 2014 yılında başlayan ve ilk sezonun ardından ekrana veda eden Constantine serisinin başkahramanıydı. Bu kararın ardından hayal kırıklığına uğrayan Constantine fanları için, dizinin animasyon seri olarak yeniden başlayacağı haberi heyecan verici bir gelişme olmuştu. Ardından karakteri Arrow'un dördüncü sezonunun "Haunted" adlı bölümünde izleme şansını yakalamıştık ve Constatine hikayede Oliver Queen'in geçmişinden gelen ve Arrow ekibine yardım eden bir kahraman olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse New York Comic Con'da açıklandığı gibi karakter Legends of Tomorrow'a konuk olmaya hazırlanıyor.

    Marc Guggenheim'ın paylaştığı fotoğrafta, Constantine'ni Legends of Tomorrow setinde Ray Palmer'ın yanında sigara içerken görüyoruz. Constantine sezonun “Daddy Darhkest” adlı 10. bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Guggenheim'a göre bu bölüm, Arrow'un dördüncü sezonuyla, özellikle de finalindeki olaylarla bağlantılı olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top