Hesabım
    Trollhunters Evreni Genişliyor

    İki yeni seri daha yolda

    Ünlü yönetmen Guillermo del Toro, DreamWorks Animation ve Netflix, Emmy ödüllü animasyon Trollhunters'la bağlantılı şekilde ilerleyecek iki yeni dizi için kolları sıvadı. 

    Tales of Arcadia adı verilen üçlemenin müjdesi, dizinin yeni sezonunun ilk iki bölümü için yapılan özel gösterimin ardından del Toro tarafından verildi. Söyleşiye, yeni sezon kadrosuna eklenen Mark Hamill ile birlikte katılan del Toro, ortak bir mitolojiyi paylaşan, iç içe geçmiş üç hikaye yaratmak için yola çıktıklarını söyledi.

    Üçlemenin ikinci halkası olan DreamWorks 3 Below'un önümüzdeki yıl Netflix'te yayınlanması planlanıyor. Seri, kendi gezegenlerinde beklenmedik bir darbenin yaşanması sonucu, kraliyet ailesine mensup bir grup gencin muhafızlarıyla birlikte Dünya'ya gelişini konu ediniyor. Ekip, gezegenlerine dönüp savaşabilmek için uzay gemilerini tamir etmek zorundadır ve bu esnada Dünya'nın tuhaflıklarını deneyimleyeceklerdir.

    Üçüncü basamak DreamWorks Wizards ise 2019'da izleyici karşısına çıkacak ve üç hikayenin ortak buluşma noktası olarak, epik bir savaşa ev sahipliği yapacak.

    Trollhunters'ın ilk iki sezonu boyunca yer verdikleri bazı karakterlerin, diğer iki seri için son dörece önemli olduklarını söyleyen del Toro, uzun zamandır gizlice bunu planladıklarını söyledi. Ünlü yönetmen ayrıca kendi çocukluğundan ilhamla bu evreni yarattığını belirtirken her an her şeyin yaşanabileceğini düşündüğü küçük bir Meksika kasabasında büyüdüğünü söyledi. Ellerinde fenerlerle kanalizasyonlara inip yer altında şehir turu attıklarını belirten ünlü yönetmen, Trollhunters'ın köklerinin o günlere dayandığını söyledi. 

    DreamWorks Trollhunters Part 2 15 Aralık'ta Netflix'te prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top