Hesabım
    Josh Radnor’lı Müzik Dizisi Rise’dan İlk Promo

    Önümüzdeki ilkbahar izleyiciyle buluşacak Josh Radnor ve Auli'i Cravalho’lu NBC dizisine ilk bakış

    Ekranların uzun soluklu komedi dizisi How I Met Your Mother’daki Ted Mosby rolüyle ünlenen Josh Radnor ile sevilen Disney animasyonu Moana’nın seslendirme kadrosunda bulunan Auli'i Cravalho’nun başrollerinde yer aldığı NBC’nin müzik dizisi Rise'dan ilk fragman paylaşıldı.

    Michael Sokolove’nin kaleme aldığı Drama High adlı kitaptan uyarlanan dizinin hikayesi, Harry S. Truman lisesindeki ünlü tiyatro bölümünden esinle hayata geçiriliyor. Rise'ın hikayesi, İngilizce öğretmeni Lou Mazzuchelli’nin, okulun tiyatro bölümünün başına geçmesini ve sonrasında onun ve öğrencilerinin hayatının değişmeye başlamasını konu ediniyor. Kendini işine adamış, aile babası Mazzuchelli'nin okulun cansız tiyatro bölümünü üstlendiğinde, sadece fakülte ve öğrencileri değil şehrin tüm çalışan kesimini heyecanlandırır. 

    Auli'i Cravalho'nun ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizinin diğer rollerinde Rosie Perez, Damon J. Gillespie, Ted Sutherland ve Joe Tippett var. Yapımcı tarafında ise Friday Night Lights ve Parenthood’a imzasını atan Jason Katims ile Broadway müzikali Hamilton’ın yapımcısı Jeffrey Seller görev alıyor.

    Dizinin on bölümden oluşan ilk sezonu 13 Mart 2018’de prömiyerini gerçekleştirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top