Hesabım
    Onur Ünlü'nün BluTV Dizisi Dudullu Postası'ndan İlk Detaylar

    Ünlü yönetmenin BluTV'de yayınlanacak Dudullu Postası dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

    Ünlü yönetmen Onur Ünlü, online içerik platformu BluTV'de yayınlanacak yeni dizisi için kolları sıvadı. Karikatürist Serkan Çelik'in Penguen'deki köşesinden ilhamla Dudullu Postası adını taşıyan dizi, Dudullu'da geçen eğlenceli bir hikayeyi odağına alacak.

    Çekim hazırlıklarına başlanan Dudullu Postası'nın oyuncu kadrosunda, Onur Ünlü’nün Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim dizilerinde de birlikte çalıştığı Ali Atay ve Serkan Çelik'in yanı sıra usta oyuncular Erkan Can ve Güven Kıraç var. Oyuncu kadrosu için son dönemin hem ekranda hem de beyazperdede adından söz ettiren genç yıldızlarından Hazar Ergüçlü’ye de teklif götürüldüğü belirtiliyor. Dudullu Postası’nın senaryosu ise Erkan Yılmaz ile Funda Alp'in imzasını taşıyor.

    Çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak olan dizinin, Ünlü’nün hayran kitlesi de göz önüne alındığında, BluTV’nin imza attığı orijinal yapımlar Masum ve 7Yüz kadar ses getirmesi bekleniyor. 

    Onur Ünlü bir dönem ekranda Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş, Ben de Özledim gibi yapımlara imza atmış; ardından sinema tarafına ağırlık vermişti. Ünlü bu yıl Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Cingöz Recai ve Put Şeylere olmak üzere üç farklı filmle izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top