Hesabım
    Jeremy Piven’lı Wisdom of the Crowd için İptal Kararı

    CBS, dizinin başrolü Jeremy Piven’a yöneltilen cinsel taciz iddialarını araştırıyordu

    Entourage dizisiyle Altın Küre ödülüne layık görülen Jeremy Piven’ın başrolünde yer aldığı Wisdom of the Crowd, 13 bölümlük birinci sezonunun ardından ekranlara veda ediyor.

    CBS kanalı, standart bir şekilde on üç bölüm olarak sipariş edilen ve bunlardan dokuzu yayınlanan sonbahar dizisi için ekstra bölüm siparişi vermemişti. Nedeni ise yakın dönemde Jeremy Piven’a yöneltilen taciz suçlamalarıydı. CBS, suçlamaların ardından vakalarla ilgili olarak araştırma başlatmış; dizinin kaderini belirleyecek devam ya da ipral kararını son ana kadar bekletmeyi seçmişti. Bu süreçte senarist odasını açık tutmak için üç ekstra bölümün senaryosunu sipariş etmişti. 

    Wisdom of the Crowd, dahi bir teknoloji milyarderiyken şirketini satıp kızının cinayetinin ardında yatanları çözmeye koyulan ve bu esnada suçları aydınlatmada kullanılacak devrimci çözümler yaratan Jeffrey Tanner’ın hikayesini ele alıyor. Jeremy Piven dizide başkarakter Jeffrey Tanner’a hayat veriyor.

    Piven kendisine yöneltilen hiçbir suçlamayı kabul etmezken aktörün tacizine uğradığını açıklayanların sayısı günbegün artış göstermişti. Son olarak Entourage’da figüranlık yapan bir aktris, 2009 yılında Piven’ın saldırısına uğradığını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top