Hesabım
    The X-Files’ın Yazarı Chris Carter ve Başrolü Gillian Anderson Yeni Sezonu Konuştu

    10. sezonun sonunda yaşananları çözemeyenlerdenseniz Gillian Anderson ve David Duchovny'den dinleyin

    The X-Files’ın onuncu sezonunun sonunda yaşananlar ve 11. sezonla ilgili ipuçları, dizinin yazarı Chris Carter ile başrolü Gillian Anderson'ın yer aldığı bir videoda aydınlığa kavuştu.

    Çok uzun süredir televizyonun en sevilen dizilerinden biri olan The X-Files’ın yeni sezonuyla ekranlara dönmesine çok az kaldı. Dizinin fanları Ocak ayının ilk haftasını iple çekerken dizi ekibi yeni sezona dair heyecan verici paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Gillian Anderson ve Chris Carter yayımlanan videoda dizinin yeni sezonu hakkında fanları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

    Yeni yılın ilk haftasında televizyonlara merhaba diyecek olan dizide David Duchovny ve Gillian Anderson bürolarına geri dönerken onlara Mitch Pileggi ve William B. Davis de katılacak. Dizinin en sevilen bölümlerinden “Home”da Mrs. Peacock karakterini canlandırmış olan Karin Konoval da sevilen karakteriyle dizinin yeni sezonunda boy gösterecek oyuncular arasında.

    1993’te başlayan ve dokuz sezon boyunca televizyon izleyicisini ekranlara kilitleyen dizi 2016 yılında geri dönmüş ve tüm sezon reytinglerinde ikinci sıraya yerleşerek yılın yıldızlarından biri olmuştu. Ekibin iddialı açıklamalarına bakılırsa dizi yeni sezonda da kendinden bolca bahsettirecek.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top