Hesabım
    Tom Clancy's Jack Ryan’dan Teaser Geldi

    Ünlü aksiyon kahramanı Jack Ryan rolünde John Krasinki'ye göz atın

    Amazon’un 2018’de prömiyer yapacak orijinal aksiyon dizisi Jack Ryan’dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, dizinin The Office’ten hatırladığımız başrolü John Krasinski aksiyon dozunu yükseltiyor.

    Tom Clancy’nin yarattığı ünlü ka​​hraman Jack Ryan, tarihinde Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck ve Chris Pine gibi ünlü aktörler tarafından canlandırılmıştı. Dizi konu olarak, ilk kez saha görevine gönderilen CIA analisti Jack Ryan’ın gerilim dolu hikayesine odaklanıyor. Ryan bu son derece riskli görevde teröristlerin birbirleriyle haberleşmesini sağlayan bir bağlantıyı keşfediyor ve bu onu teröristlerin bir numaralı hedefi haline getirirken tehdit global çapta yayılıyor.

    Lost ve Bates Motel’de imzası bulunan Carlton Cuse ile Almost Human’da yer alan Graham Roland dizinin hikayesini kaleme alan isimler. İkilinin senaryoyu kendi hikayeleri üzerinden geliştirirken yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyorlar.

    Tom Clancy's Jack Ryan’ın oyuncu kadrosunda Krasinski’ye Ali Suliman, Wendell Pierce, Karim Zein ve Nadia Affolter eşlik ediyor. Paramount ve Skydance Television’ın işbirliğinde hayata geçen projenin diğer yürütücü yapımcıları Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld ve Lindsey Springer.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top