Hesabım
    Alice Eve 'Iron Fist'in 2. Sezonuna Dahil Oldu

    Netflix dizisinin oyuncu kadrosu iddiasını artırıyor

    Marvel Entertainmen​t, Star Trek​:​ Into Darkness​ ile sükse yapan aktris Alice Eve'nin, Marvel's Iron Fist dizisinin ikinci sezon kadrosuna eklendiğini duyurdu. Başarılı aktrisin hikayede hangi karaktere hayat vereceği ise henüz açıklanmadı.

    ​Dizinin showrunner'ı ve yürütücü yapımcısı ​​Raven Metzner​, Alice Eve'in kadroya dahil olmasından duydukları mutluluğu dile getirirken dizinin halihazırda ​yıldızlarla dolu olan oyuncu kadrosuna uygun bir ekleme olduğunu söyledi.

    ​​Marvel’s Iron Fist​ ikinci sezonunda da ​​​Finn Jones​'u başrolünde tutarak başkahramanı ​​Danny Rand​'in öyküsünü ele almaya devam edecek. Danny Rand, ​​Chinatown'ın koruyucusu olarak ölüm, aksiyon ve sürpriz dolu yeni maceralara yelken açacak.​ İkinci sezonda rollerine devam edecek isimler arasında ​Jessica Henwick​, ​​Simone Missick​, ​​Tom Pelphrey​, ​​Jessica Stroup​ ve ​​Sacha Dhawan​ var.​

    ​Beyazperdede yakın dönemde Keanu Reeves ile başrolleri paylaştığı Replicas'ın yanısıra Uma Thurmanlı The Brits Are Coming ve Green Olds gibi yapımlarda rol alan Alice Eve, televizyon tarafında Entourage dizisinde konuk oyuncu olarak göründü ve Black Mirror'ın üçüncü sezonunun prömiyer bölümünde izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top