Hesabım
    Marvel's Jessica Jones'un 2. Sezonuna İlk Bakış

    Yeni sezonun ilk görselinde Jessica Jones karanlıklar içinde...

    Netflix

    Krysten Ritter'ın başrolünde yer aldığı orijinal Netflix serisi Jessica Jones'un ikinci sezonundan ilk fotoğraf görücüye çıktı.

    Netflix'in aynı adlı Marvel Comics karakterinden uyarladığı dizinin ikinci sezonunda, New York City'de yaşayan dedektif Jessica Jones kendine işkence eden Kilgrave'i öldürdükten sonra hayatında yeni bir sayfa açmaya çalışıyor. Süper güçlere sahip bir katil olarak ünlendiği bu şehirde Jessica, yeni bir dava üzerinde çalışmaya başlar. Ancak bu dava hiç istemese de kim olduğuyla yüzleşmek zorunda kalmasına ve tüm yaşadıklarını daha iyi anlamak için geçmişinin derinliklerine dalmasına neden olur.

    Ünlü oyuncu David Tennant’ın canlandırdığı Killgrave’in, birinci sezon finalinde boynu kırılarak ölmesine rağmen ikinci sezonda da yer alacağı açıklanmıştı. Setten yayınlanan fotoğraflarda da Killgrave bıraktığı yerden devam edecek gibi görünüyordu. Karakterin neden ölmediği ise halen daha gizemini koruyor.

    Melissa Rosenberg'in imzasını taşıyan Emmy ödüllü Jessica Jones'un ikinci sezon oyuncu kadrosunda Krysten Ritter ve David Tennant'a Janet McTeer, Leah Gibson, J.R. Ramirez ve Ashlie Atkinson gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Rosenberg'in yanında Tim Iacofano görev yapıyor.

    Jessica Jones'un merakla beklenen ikinci sezonu da 13 bölümden oluşuyor ve 2018'de Netflix platformunda prömiyer yapmaya hazırlanıyor. 

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top