Hesabım
    ‘Yuvamdaki Düşman’ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    Show TV'nin yeni dizisinin çekimleri başladı

    Çekimlerine başlanan ve yakın dönemde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Show TV dizisi Yuvamdaki Düşman’ın oyuncu kadrosu belli oldu.

    Show TV’nin ilerleyen dönemde izleyicisiyle buluşacak gerilim dizisinin başlıca rollerini Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan paylaşırken ünlü yıldızlara oyuncu kadrosunda Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Rıza Akın ve Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimler yer alıyor.

    Düş Gezginleri’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar var. Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk'ün konuk oyuncu olarak katılacağı Yuvamdaki Düşmanı’nın senaryosu da Rüya İşçileri tarafından kaleme alınıyor.  

    Psikolojik gerilim türündeki Yuvamdaki Düşman konu olarak, küçük yaşlarından bu yana fazlasıyla özendiği ve hayalini kurduğu hayata kavuşmak için elinden gelen her türlü şeyi yapan hırslı bir genç kadının hikayesine odaklanıyor. Genç kadın, hayallerindeki hayata ulaşmaya ramak kala elindeki her şeyi kaybediyor, ancak her şeye yeniden başlamaya karar veriyor. Bu nedenle gözünü son derece varlıklı ve mutlu bir ailenin hayatına diken genç kadın, yeni bebek sahibi olmuş bu ailenin evine, bakıcı olarak girmeyi başarınca olaylar karışmaya başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top