Hesabım
    Narcos: Mexico'dan İlk Video ve Başroller!

    Netflix’in merakla beklenen dizisinde başrolleri Michael Peña ve Diego Luna paylaşıyor

    Netflix’in üç sezondur geniş bir hayran kitlesine hitap eden suç dizisi Narcos'un ardından bu kez sıra Meksika'da! Yeni proje Narcos: Mexico ile ilgili ilk ciddi paylaşımlar yapıldı. Yeni projenin ilk teaser’ı yayınlanırken başrolleri ünlü aktörler Michael Peña ve Diego Luna’nın paylaşacağı duyuruldu.

    Narcos’un yeni projesinin çekimleri Mexico City’de gerçekleşiyor ve dizinin 2018’de prömiyer yapması planlanıyor. Konu olarak, uyuşturucu ticareti yürüten çeteleri ele almaya devam edecek olan dizide Pablo Escobar devri kapanırken Cali çetesinin hikayesine geçilecek.

    Escobar için yürütülen kanlı av sona erince DEA ve ajan Javier Peña rotasını Cali isimli son derece güçlü kartele ve önde gelen dört üyesine çevirir: Çete lideri Gilberto Rodriguez Orejuela, çetenin yükselişinde imzası bulunan kardeşi Miguel Rodriguez Orejuela, uluslararası dağıtım ağını yöneten Pacho Herrera, New York’taki Kolombiya uyuşturucu ağını yöneten Chepe Santacruz Londono.

    Narcos: Mexico'nun kadrosunda Peña ve Luna’ya Pedro Pascal, Damian Alcazar, Francisco Denis, Alberto Ammann ve Pepe Rapazote gibi isimler eşlik ediyor.

    Peña son dönemde beyaz perdede Collateral Beauty, Ant-Man, The Martian and American Hustle gibi filmlerle adından söz ettirirken Luna’yı Rogue One: A Star Wars Story Flatliners, Blood Father ve Elysium gibi yapımlarda izledik.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top