Hesabım
    Hulu Yapımı The Looming Tower'a İlk Bakış

    28 Şubat’ta prömiyer yapacak diziden kapsamlı bir video geldi

    Hulu

    Hulu’nun 28 Şubat’ta prömiyer yapmaya hazırlanan drama serisi The Looming Tower’dan ilk video klip paylaşıldı. Detaylı ilk bakış videosunda diziden ve kamera arkasından görüntüler ilk kez izleyici karşısına çıkıyor.

    The Looming Tower, Lawrence Wright’ın kaleme aldığı Pulitzer ödüllü aynı adlı romandan ekrana uyarlanıyor. 1990’lı yılların sonlarında yükselişe geçen El Kaide ve Usame bin Ladin tehdidinin izlerini süren dizi, kimilerine göre 11 Eylül’ün yaşanmasına sebep olan FBI ve CIA rekabetini konu ediniyor.

    The Looming Tower, FBI’ın New York’taki terörle mücade timi I-49 ile CIA’in Washington’daki terör timi Alec Station’da çalışan ajanların hikayelerini takip ediyor. Jeff Daniels’ın başını çektiği oyuncu kadrosunda Tahar Rahim, Wrenn Schmidt, Bill Camp, Louis Cancelmi, Virginia Kull, Ella Rae Peck, Sullivan Jones, Michael Stuhlbarg ve Peter Sarsgaard gibi isimler var.

    Dan Futterman, Alex Gibney, Lawrence Wright, Craig Zisk ve Adam Rapp’in yürütücü yapımcı olarak yer aldığı projenin prodüksiyonu Legendary Television tarafından yürütülüyor. The Looming Tower'ın on bölümlük ilk sezonu 28 Şubat 2018’de Hulu platformunda prömiyer yapıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top