Hesabım
    Netflix'ten Dark'a İkinci Sezon Onayı!

    Aralık başında prömiyer yapan dizi için erken bir devam kararı geldi

    Netflix

    ​Netflix’in Aralık başında prömiyer yapan orijinal Alman dizisi Dark ikinci sezon onayını aldı.

    İzleyici tarafından beğeniyle karşılanan gerilim türündek​​i dizi ilk gösterimini Toronto Film Festivali’nde yaptıktan sonra 1 Aralık’ta on bölüm halinde Netflix’te gösterime girmişti.

    Küçük bir Alman kasabasında geçen Dark, iki çocuğun kaybolmasıyla birlikte beliren gizemli olayları ve dört ailenin arasındaki ilişkilerin çıkmaza sürüklenmesini masaya yatırıyor. Netflix’in Almanca ilk dizisi olan Dark, Almanya, Türkiye, İtalya, ABD, İspanya başta olmak üzere birçok ülkede beğeniyle karşılandı.

    Netflix yetkilisi Kelly Luegenbiehl, Dark’ı ilk duydukları an, daha önce dünyanın hiçbir yerinde böyle bir diziyle karşılaşmadıklarını fark ettiklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Dark muhteşem hikaye anlatıcılığıyla coğrafyasını iç içe geçiren bir yapım. Tüm dünyada üyelerimizin Winden’ın gizemli dünyasından büyülendikleri ve şimdi hikayenin nasıl ilerleyeceğini görmeye devam edebilecekleri için çok heyecanlıyız."

    Dizinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese ise dizinin küresel çapta yakaladığı başarıdan çok mutlu olduklarını, diziye devam kararıyla hayallerinin gerçekleştiğini söylediler. Ayrıca hayranlara ikinci sezonda birçok sürprizle karşılaşacaklarının müjdesini verdiler.

    Prodco Wiedemann & Berg’in prodüksiyonunu üstlendiği dizi Netflix’te yayınlanmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top