Hesabım
    Aaron Paul'lu The Path'in 3. Sezon Fragmanı Geldi

    Hulu'nun orjinal içeriğinin üçüncü sezonu 17 Ocak'ta başlıyor

    Hulu, 17 Ocak'ta üçüncü sezon açılışını yapacak olan orijinal dizisi The Path'in fragmanını paylaştı.

    The Path, dini bir hareket başlatan bir grup insanın yaşadığı ilişkilerin yanı sıra aralarındaki inanç ve güç çatışmalarını konu ediniyor.  

    Aaron Paul'un başrolünde yer aldığı The Path'in üçüncü sezonunda, Eddie Lane'nin bir mucizesi kulaktan kulağa yayılınca Meyerism dünya çapında büyürken yeni "Işığın Koruyucusu" Eddie, bu hareketi, bir tarikat liderine dönüşmeden nasıl genişletebileceğini düşünmeye başlıyor. Diğer yandan Cal, geçmişten gelen ve onu gafil avlayan hayaletleri yenmek için onlarla yüzleşmek zorunda kalıyor. Sarah ise inancını sorgularken Meyerism'in en derin sırlarından birini keşfediyor.

    The Path​'in oyuncu kadrosunda Aaron Paul​'un yanı sıra​ Michelle Monaghan​,​ Hugh Dancy​,​ Emma Greenwell, ​Kyle Allen, Leven Rambin, Paul James ​ve Rockmond Dunbar​ gibi isimler var.

    ​Hulu platformunda seyirciyle buluşan ​The Path​, ​Universal Television ​ve True Jack Productions​'ın işbirliğinde hayata geçiriliyor. Jessica Goldberg​'ün imzasını taşıyan serinin yürütücü yapımcıları arasında Goldberg'ün yanı sıra ​Jason Katims ​ve Michelle Lee​ yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top